Nordex. O poveste de succes.

Ne-am aventurat intr-un domeniu foarte strict, in care increderea si precizia sunt indispensabile. Responsabilitatea enorma asociata securitatii muncii poate fi descurajanta la inceput, insa pe noi ne-a motivat mai mult decat alternativa confortabila a unui domeniu mai putin exigent.

Am fost determinati sa ne auto-disciplinam, sa pretuim munca noastra si a clientilor nostri, sa ne testam limitele fara a ne compromite profesionalismul. Am riscat, dar nu fara masuri de siguranta.

Din 2002, Nordex activeaza pe piata echipamentelor de protectie la locul de munca. Colaboram cu producatori consacrati la nivel international si asiguram servicii specializate, necesare verificarii si intretinerii produselor. Prin intermediul agentilor nostri de vanzari suntem prezenti in toate orasele resedinta de judet din Romania.

Securitatea muncii este mai mult decat un factor determinant al functionalitatii unei afaceri – noi stim ca ea protejeaza, inainte de toate, sanatatea si viata angajatilor!

Suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor comercializate, urmarind inovatiile din domeniu, si incurajam un raport sanatos intre calitate si pret.

Nordex a dovedit, prin 10 ani de experienta si prin colaborarea cu peste 400 de clienti, ca poate garanta procentul vital de fiabilitate care intregeste portretul unei companii de succes.