Articole

Stiai ca semimasca Elipse cu filtru P3 filtreaza 99,95% din vapori si praf?

  1. Semimasca Elipse cu filtre P3  te protejeaza impotriva prafului si vaporilor filtrand 99,95% in comparatie cu o semimasca de unica folosinta, doar 99%.
  2. Este usoara (doar 130 g),ergonomica si mult mai confortabila decat o semimasca de unica folosinta.
  3. Economisesti bani pentru ca filtrele se pot inlocui si masca si filtrele au o garantie in depozitare de pana la 5 ani.
  4. .Poti sa o folosesti  impreuna cu ochelari de protectie sau antifoane, iar curelusa se ajusteaza in 4 pozitii si nu aluneca chiar si in medii umede.
  5. Nu iti afecteaza rezistenta la respiratie datorita valvei centrale largi.(rezistenta la respiratie este de 4,2 mbari la un flux de 47,5 l/minut pentru fiecare filtru).
  6. Te protejeaza de praful care cauzeaza boli pulmonare, in special este eficienta impotriva: prafului de carbune, siliciu, bumbac, grafit, zinc, aluminiu, caolin, azbest, bauxita, fier, mangan, crom, plumb.
  7. Esti alergic la latex sau silicon? Toate materialele folosite pentru masca si filtre sunt hipoalergenice, fara miros si fara latex si silicon.
  8. Se poate utiliza in foarte multe domenii de la agricultura (protejeaza impotriva prafului de la cereale),  constructii (impotriva azbestului, prafului de siliciu, betonului), in industria materialelor de constructii ( impotriva prafului de piatra,, lemn, ciment), industria alimentara (pudra de la lactate, praful de la pasari),in minerit, industria textila, chimica, ceramica, la eliminarea deseurilor toxice etc.

Comanda aici: Semimasca Elipse cu filtre P3

#ProtectieRespiratorie #SemimascaProtectie