Echipa Nordex

Am constituit echipa Nordex dupa criteriile pe care le aplicam tuturor alegerilor pe care le facem in sfera profesionala: expertiza, seriozitate, incredere. Obiectivul echipei noastre este de a oferi produse si servicii specializate la standarde superioare, iar cuvinte precum compromis sau marja de eroare nu isi au locul in activitatea noastra.

 • Mirel Neamtu

  Director general

  Studii: Universitatea Politehnica din Timisoara, Facultatea de Mecanica

 • Loredana Neamtu

  Director vanzari

  Studii: Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Stiinte Economice

  “Dupa 10 ani de experienta in doua companii multinationale, in 2010 mi-am dorit sa mut “jocul de-a vanzarile” in “lumea reala”, asa cum am definit eu experienta antreprenoriatului. Mi-am dorit sa aduc la Nordex o parte din principiile si oamenii pe care i-am apreciat de-a lungul carierei mele, pornind de la motto-ul “First who, then what”. Iar acum pot spune ca sunt un manager implinit!”

 • Madalina Sarapatin

  Contabil sef

  Studii: Universitatea “Constantin Brancusi” din Tg Jiu, Facultatea de Stiinte Economice

  “Practic meseria de contabil de aproximativ 5 ani, perioada precedata de 13 ani de munca in invatamant. Activitatea la catedra si-a pus amprenta asupra personalitatii mele, corectitudinea, punctualitatea, atentia la detalii fiind principalele trasaturi ale economistului de astazi. In Romania contabilul trebuie sa le stie pe toate, dar asta nu ma sperie si cred ca fiecare experienta imi aduce ceva nou.”

 • Valentina Cracui

  Asistent manager

  Studii: Universitatea “Constantin Brancusi” din Tg-Jiu,Facultatea de Stiinte Economice,   Specializarea Management

  “Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie. Imi place viata agitata, ma inspira experientele noi si provocarile neprevazute.”

 • Alina Simionescu

  Contabil junior

  Studii: Liceul Economic “Virgil Madgearu” din Tg Jiu

  “Sunt o fire vesela, optimista si comunicativa, trasaturi care se reflecta si in munca mea. Imi place sa fac parte dintr-un colectiv relaxat si incurajator, precum cel de la Nordex. “

 • Marian Cring

  Director zonal de vanzari

  Studii: Universitatea “Titu Maiorescu” din Bucuresti – Facultatea de Stiinte Economice, targu Jiu, Specializarea: Economia Comertului, Turismului si Serviciilor.

  “Consider ca eficienta profesionala depinde in totalitate de placerea si dedicatia fata de munca pe care o faci. Motto-ul meu este: “Nici un lucru important nu a fost vreodata realizat fara pasiune.”

 • Daniel Stanisor

  Reprezentant vanzari - Valcea, Olt

  Studii: Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Stiinte Economice, Economia Comertului, Turismului si Serviciilor.

  “Persoana dinamica, deschisa catre nou, imi place intotdeauna sa imbin utilul cu placutul. Sunt mereu orientat catre client, cu care mentin un raport deschis si onest.”

 • Elvis Giurma

  Agent vanzari / gestionar

  Studii: Universitatea “Constantin Brancusi” din Tg-Jiu, Facultatea de Stiinte Economice,  Specializarea Managementul firmei

  “Cei 10 ani activi in vanzari m-au determinat sa cred ca atunci cand pui ambitie si pasiune in ceea ce faci vei reusi sa iti atingi scopul. Sunt o persoana sociabila, imi place provocarea, deschiderea spre nou si consider ca succesul nu se masoara doar prin ceea ce ai infaptuit, ci si prin piedicile pe care le-ai biruit in cale.”

 • Irina Cring

  Asistent vanzari

  Studii:  Universitatea “Constantin Brancusi” din Tg-Jiu, Colegiul universitar de stiinte europene, Sectia Psihopedagogie

  “In tot ceea ce ma implic particip cu drag si dedicare. Imi place sa acult si sa invat de la oricine consider ca are ceva valoros de oferit. Sunt vesela,zambesc si gandesc pozitiv, iubesc natura, muzica si oamenii.” Motto-ul meu: “Vorba buna, zambetul si fapta binefecatoare sunt raze ale soarelui rasfrante in sufletul omului.”

 • Dan Jitea

  Administrator depozit

  Studii: Scoala de Politie ‘Vasile Lascar’ Campina

  “Cei 16 ani activi in structurile Politiei m-au determinat sa fiu punctual, corect in luarea deciziilor si in relatiile profesionale. Ma consider o persoana sociabila, vesela, deschisa catre nou.”